Pálení při močení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #205644 13.3.2014 7:48

Ahoj holky,
mám takovej dotaz. Čerstvě beru HA (3.den druheho platíčka). Bylo to před cca 4 dny jsem mela pohl. styk. Poprvé na ,,ostro,, bez kondomu, ale přerušovaně. Trapí me, ale taková věc, po styku pociťuji pálení při močení a mám pocit, že se mi chce pořad močit, samozdřejme to zadržim, ale ten pocit tam dole je už nepříjemný, a trvá už 4dny. Navic tak 2.den po styku jsem mela slabe krvácení v moči. Výtok je býlý až žlutý. Mám z toho husí kuží. Nevíte co to znamená? Nemám třeba zánět nebo nějaké podráždění, nebo snad né těh.? Na gyndu mohu jit až ve středu....tak chci zatím znat vaše názory, Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Přesně, vypadá to na zánět močových cest. A nebo by to také mohlo být stykem "na sucho", pokud jste nepoužili gel. Ale jestli máš krev v moči, na nic nečekej a šup k doktorovi, asi jsi opravdu chytla zánět močových cest a to je třeba vyléčit!

  • ahoj, těhu si nemyslím, prášky by měly fungovat od 14.tého dne...neboj. Nicméně to pálení....partner je "spolehlivý"?? může to být zánět močového ústrojí....ale samozřejmě styk bez bariérové antikoncepce nese sebou riziko nemocí....nicméně nestraš sama sebe a šup k doktorovi, záněty nejsou sranda.

  • Měla jsem přesně stejné problémy, když jsem měla zánět močáku. Taky jsem měla krev v moči, šíleně to pálilo a byla jsem asi 20x za hodinu na malé. Ta bolest... :( nechci nikdy víc! Měla jsem k tomu ještě teplotu. Doktorka mi řekla, že zánět močáku může zhoršit pohlavní styk, kdy přítel ejakuluje do mě. Proto se po každým styku mažu umýt, aby mi tam nic nezůstalo.

  • 100% je to zanet mocovych cest zajdi si k lekari pro antibiotika mivam to taky, hlavni pricina je ze nepouzivate kondom a partner ti zanese bakterie do mocoveho ustroji:( nejhorsi je ze se to rado casto vraci... a doporucuje je pred stykem a ihned po styku hned vycurat :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 415 otázek, kterým se dostalo 272 153 odpovědí a 410 145 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist