Snažení o miminko a co dál?

Otázku položila: BaraBlack 2.7. 23:41

Dobrý večer, prosím poradíte - co dělat dál, když se s manželem snažíme skoro rok o miminko, ale těhotná pořád nejsem?

  • 06.07.2024 19:35:58 - yamd smazala odpověď od Bývalá uživatelka #249471

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Objednejte se ke svému gynekologovi , ať vše zkontroluje. Manžel ať se zas objedná na spermiogram. Vás gynekolog vám nejlépe poradi co dál.

  • Je smutné, že si lidé vymyslí i u takto vážných témat, že už se dělá reklama i na toto

  • syd4.7. 13:50

    Pokud nejsi vyznavačka čarodějnictví nebo woodoo, tak nezbyde než nakonec překvapivě jít na reprodukční kliniku.

  • Hlavně se nestresovat nenervovat se a ideálně někde to zkusit někde na dovolené, ideálně mimo místo bydliště. Mě samotné se to takto povedlo a nejsem sama kdo prostě na to musel změnit prostředí.

  • MoniikaH6.7. 22:28

    Holky, taky se o miminko s přítelem snažíme a nedaří se :( Sama vím, jak je to těžký, takže soucítím.

  • Majulina7.7. 13:52

    Chce to trpělivost a případně se upnout na něco jiného. Třeba na zvířata. Jsou lidé, kteří do toho přišli třeba po 7 letech.

  • jak uz bylo psano,nestresovat nenervovat..Vypustit to z hlavy,milovat se ne kvuli poceti,ale z lasky ze to chcete,potrebujete a ono to jiste prijde (tedy pokud jste oba plodni)
    Ma zkusenost - s manzelem jsme se dohodli,ze "zasevat" budeme az po svatbe (nechteli jsme se brat jen kvuli tomu,ze jsem tehu. V rijnu jsme se vzali a presto,ze manzel jezdil jednou za 14 dni na vikend nekdy i kazdy vikend domu v prosinci jsem odchazela od gyndarky s teh.prukazkou.
    Kdyz byli malemu 3 roky,zacali jsme "zasevat" a to byl kazdy den doma,(protoze odesel z kamionu) rok,dva,ctyri a porad nic,tak jsem to vzdala a smirila se,ze bude jen jedno ditko. Paty rok,kdy jsem opravdu uz nic neresila, jsem zmenila i praci a ani jsem tam nebyla celou zkusebku a manzel mi rika: kup si test,jsi tehotna a mel pravdu.
    Kamaradka taky 3 roky nemohla otehotnet,byla uz zrala na dobrany,lekar ji rekl,ze v tomto stavu (vystresovana) nikdy neotehotni,ze se nejprve musi skludnit,vypnout hlavu,ze ma sebrat manzela a jet nekam na dovcu,welnes nooo a pomohlo to,do 3 mesicu byla tehu.A sama rekla,ze opravdu tomu musi dat clovek volny prubeh,ze cim vic to resila,ubijelo ji to a kdyz fakt vypla (nemyslela furt na tehu) tak to prislo samo

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 384 otázek, kterým se dostalo 272 074 odpovědí a 410 112 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist