Vyvolání porodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #454984 29.8. 11:17

Máte nějaké rady jak si vyvolat porod...už prvnímu se ven nechtělo a druhy taky nechce. Upřímně po zkušenostech z nemocnice bych raději "vyvolala" přirozeně. Spíše už uvažuji nad císařem ( dopadl tak i první porod ) než zas zkoušet.
Přistoupili by jste radši na císaře když víte co bylo předtím nebo jste to zkusily? Mám fakt obavy.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měla jsem vyvolané všechny 3 porody. První byl nejhorší, další v pohodě. Je to také o nastavení v hlavě. Třetí běžel už pak tak rychle,že se Dr. Nestihl ani převléknout:-). Ji ak doba jsem zkoušela úplně vše, měla jsem několik hmatu, ale nic ..

  • HaSha29.8. 12:18

    A v porodnici vám císaře navrhli? Na vyžádání se nedělá (ale zaslechla jsem před dvěma lety v porodnici jeden fígl, jak si o něj říct).
    Taky záleží, co u vás znamená, že se mu nechce. V kolikátém jste týdnu? Třeba ještě čas potřebuje.

  • ono záleží na tom, jak na tom jste - zda jsou zralé porodní cesty atd. pomáhává sex - kdy sperma obsahuje látky, které pomáhají dozrání porodních cest. ale jak už bylo mnohokrát řečeno - nedá se to hrotit na sílu - pokud není těo připraveno tak to nepůjde. a v nemocnici to na sílu bývává a pak to dopadá tím císařem. mám dojem že sem kdysi četla, že po císaři co byl už nemůžou vyvolávat.

  • Dobrý den, přidám se se svou zkušeností.
    První dítko císařem, prostě to nešlo, v porodnici zkoušely snad všechno a nakonec kvůli akutnímu stavu, musel malý ven velmi rychle. Naštěstí to všechno dopadlo dobře.
    Pak jsem měla 2 těhotenství, která se sama ukončila do 15. týdne. :( A pak přišlo 4. těhotenství a malý málo rostl, tak strašili, že bude možná muset dříve ven. Nakonec se narodil přesně v den, který jsem vypočítala jako den porodu, ale byl vyvolávaný, protože jsem dle UTZ přenášela 5 dní, ale předcházel tomu hemiltnův hmat a já pila maliníkový čaj, jedla namočené lněné semínko a ještě užívala puplaku dvouletou a nějaká homeopatika u porodu. Ale malý se narodil přirozenou cestou a vše bylo v pořádku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 413 otázek, kterým se dostalo 272 136 odpovědí a 410 141 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist